Jacob Obrechtlaan 5 , 4611 AP , Bergen op Zoom

Corona Virus (COVID-19)

Over het Corona Virus

In ‘De Brabantse Wal’ zijn  maatregelen getroffen om de veiligheid van onze patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen. Door ons aan de onderstaande maatregelen te houden, kunnen we de verspreiding van COVID-19 tegengaan.

We houden de ontwikkelingen omtrent het virus en de maatregelen nauwlettend in de gaten. Ons protocol is gebaseerd op de adviezen van het RIVM en zal daar waar nodig worden aangepast aan de actuele situatie. 

  1. Heeft u gezondheidsklachten? Heeft u verkoudheidsklachten en/of koorts? Hoest en/of ademt u moeilijk?  Blijf dan vooral thuis. Als u een afspraak heeft bij ‘De Brabantse Wal’, wordt  deze verzet. Neem telefonisch contact op met uw huisarts of de GGD en  vraag wat u moet doen. 
  2. U komt alleen, begeleiders worden geacht om niet binnen te komen  (begeleiding die tevens als tolk fungeert of ouders van kinderen uitgezonderd).  Dit is wellicht lastig voor u en dat snappen we heel goed. Op deze manier  proberen we echter de 1,5 meter afstand haalbaar te houden binnen ‘De  Brabantse Wal’. Uitzonderingen kunnen worden besproken met de assistente. 
  3. Nwe houden 1,5 meter afstand van elkaar. In situaties waar dit niet kan,  dragen onze medewerkers eventueel een schort, handschoenen en een  mondmasker. 
  4. Was/desinfecteer uw handen bij binnenkomst. 
  5. We vragen u om een mondneuskapje te dragen en deze op te zetten voor  het betreden van “De Brabantse Wal’. 
  6. We schudden geen handen. 
  7. We zullen in ‘De Brabantse Wal’ uw temperatuur meten. Indien er sprake is  van koorts, zal het onderzoek op dat moment niet doorgaan en verplaatst  worden. We zullen u op dat moment vragen naar huis te gaan en telefonisch  contact op te nemen met uw huisarts. 
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan er informatie opgeslagen worden door uw browser vanuit specifieke diensten, dit word voornamelijk gedaan door middel van form cookies. Hier kunt u uw privacy instellingen veranderen. Let op dat het weigeren van bepaalde cookies kan resulteren in een niet meer correct werkende website.